Blooming Gel/Blossom Gel

89,00kr

Slut i lager

Blomning Gel

  • Blomning Gel är en innovativ produkt utvecklad för att skapa nail art. Den kan användas ovanpå gellack, builder gel, akryl-gel och naturliga naglar. Blomning Gel fungerar som en bas som gör det möjligt för den applicerade gellackfärgen att flyta ut och skapa livliga mönster och designer på naglarna.
  • När önskad design har uppnåtts avslutas behandlingen genom att torka naglarna i en UV/LED-lampa.
  • Blomning Gel är lätt att använda och ger en jämn och slät yta som lämnar naglarna med en fantastisk finish. Gelen är enkel att arbeta med och gör det lätt att skapa spektakulära mönster på naglarna, såsom marmor, rosor och många andra designer. När det önskade mönstret/designen har uppnåtts bör naglarna placeras i en UV/LED-lampa i minst 60 sekunder och avslutas sedan med 1-2 lager topcoat.
  • Med Blooming Gel kan du uppleva en helt ny värld av nail art. Du kommer att kunna skapa unika och livfulla designer som är helt speciella för dig.
  • Sammanfattningsvis är Blooming Gel ett utmärkt val för alla som vill ta sin nail art till nästa nivå. Det är lätt att använda och resulterar i fantastiska mönster på naglarna. Så varför inte prova Blossom Gel idag och upplev en ny värld av nail art?

Se här hur du kan använde Blooming Gel: https://youtu.be/yL0CngrmXIo