Press on Jelly Tips ”Almond” 48 st.

39,00kr

Press on jelly tips är ett enkelt sätt att få långa och vackra naglar. Press on jelly tips är framställda av ett fint flexibelt material som sitter otroligt bra på naglarna. Press on jelly tips appliceras med hjälp av Press on tape, vilket är enkelt och perfekt för en kväll/fest, men om naglarna skall hålla längre, bör de appliceras med vår superstarka Basecoat Strenght eller Builder gel.

Förpackningen innehåller följande: 4 st. 6mm tips, 4 st. 7mm tips, 4 st. 8mm tips, 8 st. 9mm tips, 8 st. 10mm tips, 4 st. 11mm tips, 8 st. 12mm tips, 8 st. 13mm tips – totalt hela 48 st.

Så här applicerar du Press on jelly tips med Basecoat Strength eller Builder gel:

  • Börja med att hitta rätt storlek Press on jelly tips, preparera naglarna noggrant (förberedelse av naglarna) och torka av med isopropylalkohol. Vi rekommenderar att du använder PH-Bond, som efterföljande skall lufttorka i cirka 30 sekunder. Applicera också lite PH Bond invändigt i Press on jelly tips, i området där naglarna kommer att fästa. Applicera sedan en passande mängd Basecoat Strength och lägg den på nageln, börja med att lägga den mot nagelbandet och tryck sedan ner den på nageln, håll den med ett lätt tryck och under UV/LED-ljuset tills den fastnar. När hela handen är klar, avsluta med 30 sek. I UV/LED-lampan (minst 36 watt). Om produkten har kommit utanför, kan den försiktigt avlägsnas med en liten bits. Därefter skall naglarna poleras och formas, torkas med isopropylalkohol och sedan är de redo för Gellack. När nageln har vuxit ut kan den enkelt fyllas med Builder gel eller Akrylgel.

Så använder du Press on Tape:

  • Skjut upp nagelbanden och buffa nagelytan, ta bort damm och torka av naglarna med isopropylalkohol (rör därefter inte naglarna med fingrarna). Hitta rätt storlek på Press on Tape och placera den på nageln. Tryck och gnugga tejpen väl, ta sedan bort det översta lagret folie och placera Press on Jelly-tippen på nageln och tryck den på plats.

Så tar du bort Press on Jelly Tippar som applicerats med Basecoat Strength eller Builder gel. Press on Jelly tippar kan Soakes off och det gör du så här:

  • Börja med att klippa naglarna kort, fila sedan bort Top Coaten, blötlägg en liten bit bomullstuss som är lika stor som nagelytan i lite aceton och lägg den på nageln. Linda in fingertoppen i aluminiumfolie och vänta i ca 15-20 minuter. Därefter kan den upplösta Gellacken och Press on jelly tippen skrapas bort med en träpinne. Om allt inte ha lösts upp, upprepa processen. Om Builder-gel används, fila bort den med en buffer efter att Press on Jelly tippen har lösts upp, eftersom Builder-gel inte kan Soakes off.

Så här tar du bort Press on jelly tips som applicerats med Press on tape:

  • Gör ett vattenbad med lite ljummet vatten och tvål och håll fingertopparna under vattnet i 5-10 minuter. Använd en träpinne för att försiktigt lossa Press on jelly tippar. Press on jelly tippar som fästs med Press on tape kan användas flera gånger.