Roniki UV Gellack Cat Eye 3D 01

84,00kr

RONIKI Gellack Cat Eye 3D 01 av högsta kvalitet, 7,3 ml.

VIKTIGT!… För att få rätt effekt använder du en svart basfärg (Warm Winter 01), ett lager är tillräckligt, och en Cat Eye magnet.

När den svarta basfärgen är applicerad och har härdat under UV-lampan, applicera ett lager Cat Eye 3D Gellack, håll magneten över nageln med ett kort avstånd i ca 5-10 sekunder och härda sedan under UV-lampan, applicera 1-2 lager. Applicera sedan topcoat, som också skall härda under UV-lampan.

 • Lång hållbarhet, 2-3 veckor
 • Skalar inte
 • Vältäckande
 • Fin glansig finish
 • Härdning under UV-lampa eller Led-lampa

Bruksanvisning RONIKI UV/LED Gellack Cat Eye 3D 01, Base coat och Topcoat

 1. Tvätta händer och naglar noggrant.
 2. Skjut upp nagelbanden och matta/fila lätt på nagelytan för bättre vidhäftning.
 3. Ta bort ALLT damm och torka av nagelytan med en luddfri torkduk med lite isopropylalkohol (finns på apoteket)
 4. Applicera ett tunt lager RONIKI Base coat på naglarna och låt lagret torka under UV/LED-lampan i cirka 30 sekunder. (36 w. Lamp) Base coaten kommer fortfarande att verka lite klibbig, men det är helt normalt.
 5. Applicera ett tunt lager RONIKI Color på naglarna och låt torka under UV/LED-lampan i ca 30 sek. (36 w. lampa) även här kommer ytan att verka lite klibbig.
 6. Applicera ytterligare ett tunt lager RONIKI Color på naglarna och låt torka under UV/LED-lampan i ytterligare 30 sek. (lampa med 36 watt)
 7. Applicera ett tunt lager RONIKI topcoat på naglarna och låt torka under UV/LED-lampan i ca 60 sek. (lampa med 36 watt)
 8. Torka av nagelytan med hushållssprit för att få en perfekt blank yta.

Det är mycket viktigt att förberedelserna görs noggrant för att få optimal vidhäftning. När naglarna förbereds för Base coat får nagelytan INTE beröras, eftersom vi alla har ett naturligt lager fett på fingrarna. Det gäller alla lager att kanterna hålls rena och att inget hamnar på huden, annars kommer gellacken att släppa i kanterna.